BNA

De BNA Contactdagen komen naar Brugge in 2023


De 19e BNA-contactdagen

Op woensdag 22, donderdag 23 en vrijdag 24 maart 2023 organiseren Raakvlak (Onroerend Erfgoed Brugge en Ommeland), Agentschap Onroerend Erfgoed , Vakgroep Archeologie Universiteit Gent en Stichting Promotie Archeologisch Onderzoek de 19de BNA-contactdagen in Brugge. De BNA staat voor de jaarlijkse uitwisseling tussen Belgische en Nederlandse archeologen en bouwhistorici. We verwelkomen jullie graag in de prachtige Koninklijke Stadsschouwburg van Brugge.

Als opwarmer bieden we jullie op de eerste dag twee boeiende excursies aan. Er is keuze uit “Een exclusieve kijk achter enkele Brugse gevels”, in samenwerking met Dienst Monumentenzorg en Erfgoedzaken Brugge of “De verdwenen Zwinhavens”, in samenwerking met de Vakgroep Archeologie van de Universiteit Gent.

De volgende twee dagen bestaan uit een afwisselend programma met lezingen door Belgische en Nederlandse archeologen en bouwhistorici. Bekijk het programma in het document hieronder of via deze link.

Tickets en inschrijving

Het congres is volzet. Inschrijven is dus niet meer mogelijk!

Programma

Bekijk het programma in het document hieronder en gebruik de pijltjes links onderaan om naar de volgende pagina te gaan. Het programma downloaden en openen in een nieuw tabblad kan via deze link.

Definitief-programma-19e-BNA-contactdagen-


Met medewerking van

Marbels Events

Dienst Monumentenzorg en Erfgoedzaken Brugge

Stichting Promotie Archeologisch Onderzoek (SPAO)