Archeologische collectie ook doorzoekbaar op erfgoedbrugge.be

onder Depot
Archeologische collectie ook doorzoekbaar op erfgoedbrugge.be
Deel dit bericht...Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

De archeologische collectie van Raakvlak is nu ook doorzoekbaar op erfgoedbrugge.be

ERFGOED BRUGGE is het erfgoedportaal van de Stad Brugge. De stedelijke erfgoeddiensten Erfgoedcel Brugge, Musea Brugge, Openbare Bibliotheek Brugge, Stadsarchief Brugge en Raakvlak presenteren via deze weg meer dan 330.000 Brugse erfgoedstukken online. Stap voor stap zal ERFGOED BRUGGE verder groeien met nieuwe collecties. Vanaf nu kan ook de archeologische collectie doorzocht worden!

Erfgoedbrugge.be is de startplek voor iedereen met een hart voor het historisch erfgoed van Brugge. Uiteraard blijft onze collectie de plaats waar je kan grasduinen door alle sites en vondsten uit ons rijk gevuld Onroerenderfgoeddepot.