Open Monumentendag in de Sint-Niklaaskerk in Westkapelle

onder Evenement
Open Monumentendag in de Sint-Niklaaskerk in Westkapelle

Open Monumentendag 2020 met gidsbeurt in de Sint-Niklaaskerk

Op zondag 13 september 2020 nemen Knokke-Heist en Sincfala deel aan de nationale Open Monumentendag. Dit jaar staat de prachtig gerenoveerde Sint-Niklaaskerk in Westkapelle in de kijker. Gedurende deze dag zullen gidsen kleine groepjes gratis rondleiden door de Sint-Niklaaskerk. Bovendien krijgen bezoekers een unieke kans om de  buitengewone, geperforeerde metalen toren met ledverlichting ook eens van de binnenkant te bewonderen.

Let op, wie wil deelnemen moet op voorhand reserveren. Reserveren kan via deze link of telefonisch via Museum Sincfala op het nummer 050 530 730.

Je kan de vurige geschiedenis van de Sint-Niklaaskerk in Westkapelle lezen op onze website via deze link.

Wist je dat de Sint-Niklaaskerk geselecteerd is als één van de drie laureaten van de Onroerenderfgoedprijs 2020? Open Monumentendag is de laatste dag om te stemmen. Stemmen kan via www.onroerenderfgoedprijs.be.