Win ‘123 archeologie’ T-shirts voor de hele klas!

onder Algemeen 123archeologie
Win ‘123 archeologie’ T-shirts voor de hele klas!

 

WIN WIN WIN 

123 Archeologie! Misschien hoorde je er al van, misschien ook niet. Het is een nieuw project, gericht op kinderen uit de derde graad lager onderwijs, waarbij de archeologen van Raakvlak klassen uitdagen om archeologische uitdagingen aan te gaan. Alle uitdagingen zijn te vinden op de educatieve website www.123archeologie.be. Deze website is gratis en toegankelijk voor iedereen!

De instap naar het project is laagdrempelig. Dat laat de leerkracht toe om snel en behapbaar aan de slag te kunnen. De uitgewerkte stappenplannen zijn gericht op zowel de leerkracht als de leerlingen. “123 Archeologie” is een hybride concept, waarbij een website en digitale bronnen het vertrekpunt vormen en de archeoloog in de klas brengen. Vanuit de werkvormen en de printbare sjablonen ontstaat live interactie in de klas. De leerkracht kan kiezen zelf het stuur in handen te nemen via presentatie of het digibord, of de leerlingen mee aan het stuur te laten via laptop of tablet.

En er valt ook wat te winnen! De archeologen van Raakvlak en Vlaams minister voor onroerend erfgoed Matthias Diependaele dagen jullie nu uit! Ga als klas de uitdagingen aan. Neem terwijl een leuke foto met jouw klas vol junior archeologen en stuur deze op vóór 9 juni 2022 naar info@raakvlak.be. Een onschuldige hand, kiest er een klas uit. Wie weet komen jullie als winnaars uit de bus en ontvangt de hele klas 123 Archeologie T-shirts!

Veel succes!