Team Raakvlak is verhuisd naar de Erfgoedfabriek!

onder Algemeen Brugge raakvlak
Team Raakvlak is verhuisd naar de Erfgoedfabriek!

 

Wij zijn verhuisd!

De Erfgoedfabriek, een gerenoveerd gebouw net buiten het centrum van Brugge, biedt een moderne en centrale depotruimte voor onder andere team Raakvlak (naast Musea Brugge en het Kostuumatelier) en onze archeologische collectie. Dankzij deze nieuwe locatie kunnen we onze groeiende collectie onder optimale omstandigheden bewaren voor toekomstige generaties.

In de eerste week van oktober is ons hele team naar de kantoren van de Erfgoedfabriek verhuisd. Maar daarmee is de verhuis nog niet afgerond…

Een belangrijk onderdeel van de verhuis is het overbrengen van onze archeologische collectie. Deze omvat onder andere vondsten uit archeologisch onderzoek en opgravingsgegevens zoals foto’s, plannen en dagrapporten. In totaal verplaatsen we ongeveer 10.000 dozen van de Pakhuizen aan de Komvest naar de Erfgoedfabriek. Deze collectie, met vondsten van de prehistorie tot vlak na de Tweede Wereldoorlog, is uitzonderlijk divers. De verhuizing van de collectie is nog in volle gang.

Heb je ons nodig? Vanaf nu kan je het hele team vinden in de Erfgoedfabriek aan de Kleine Pathoekeweg 44 in Brugge. We zijn enkel op afspraak te bezoeken en telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 16:00 uur.