Twee Raakvlak activiteiten tijdens het Krikrak-festival

onder Algemeen
Twee Raakvlak activiteiten tijdens het Krikrak-festival

Raakvlak organiseert twee activiteiten tijdens het Krikrak-festival

Dansen, timmeren, foto’s bewerken … Theater, film, circus en muziek beluisteren … Maar ook een Merovingisch vertelsel en meewerken aan de verwerking van een archeologisch onderzoek. Raakvlak organiseert dit jaar twee activiteiten tijdens het KRIKRAK-familiefestival.
Op vrijdag 3 november kan je op onze dienst meewerken aan de verwerking van de resultaten van het archeologisch onderzoek op het Prinsenhof in Brugge. Op zaterdag 4 november vertelt Stella, matroesjka uit het noorden, ons het oude verhaal van het takkenwijf. Achteraf warmen we ons aan het vuur en proeven we van een Merovingisch koekje.

Merovingers voor hun huis in Sint-Andries

Achteraf warmen we ons aan het vuur en proeven we van een Merovingisch koekje.

Het volledige programma vind je op www.krikrak.be en in de KRIKRAK-brochure, te vinden in In&Uit en bij de KRIKRAK-partners. Tickets via ticketsbrugge.be, te koop bij In&Uit (’t Zand 34, 8000 Brugge) of ter plaatse op de verschillende locaties.
Vraag ook naar je stempelkaart.  Elke activiteit levert je een stempel op en brengt je een stap dichter bij het geheim van de KRIKRAK-kluis.  Die kan je ontdekken op het gratis slotfeest op zondag 5 november vanaf 16.00 uur in de Stadsschouwburg.