Midwinterfeest in het Volkskundemuseum

onder Algemeen
Midwinterfeest in het Volkskundemuseum

Midwinterfeest in het Volkskundemuseum

In het Volkskundemuseum Brugge vindt op zondag 10 december 2017 van 11 tot 18 u het 16e Midwinterfeest plaats. Het Midwinterfeest brengt naar jaarlijkse traditie een warme kerstsfeer in de Sint-Annawijk. Een kerstmarkt met ambachtelijke producten vult de (Kerst)Balstraat. Ideaal voor wie nog een origineel kerstgeschenkje zoekt, dat met vakkennis en liefde gemaakt is. In de kraampjes wisselen snuisterijen, lekkere hapjes en drank elkaar af. Opwarmen kan in het Volkskundemuseum waar ook de museumherberg uitnodigend wacht. Ontdek de authentieke museumcollectie, geniet van het wagenspel in de tuin en schuif mee aan de knutseltafel voor gezinnen.

Ideaal voor wie nog een origineel kerstgeschenkje zoekt, dat met vakkennis en liefde gemaakt is.

Aan de overzijde van de straat zet ook het Kantcentrum de deuren wagenwijd open met een expo, demonstraties en workshops. De gezellige kerstsfeer kun je verder ook beleven op het Adornesdomein, waar je bijvoorbeeld kunt meezingen met een kerstkoor in de kapel. Het Midwinterfeest is een vaste waarde op de kalender, voor al wie van warme kerstsfeer houdt.

Het volledig programma en alle deelnemers vind je hier.