Vacature Publieksmedewerker

onder Vacature
Vacature Publieksmedewerker

Raakvlak zoekt een Publieksmedewerker

Raakvlak, de Intergemeentelijke Onroerenderfgoeddienst van Brugge en Ommeland, zoekt versterking. Om onroerend erfgoed in al zijn facetten te vertalen naar een  zo ruim mogelijk publiek, organiseren we een contractuele aanwerving van een halftijds educatief medewerker voor onmiddellijke indiensttreding. Deadline van deze vacature is 3 juni 2018.

Je zal deel uitmaken van een klein, maar ambitieus team. Je eerste taak is het ontwerpen van een nieuw educatief pakket, waarmee je rondtrekt langs de scholen in Brugge en Ommeland. Daarnaast werk je mee aan de jaarlijkse erfgoedevenementen zoals Erfgoeddag en Open Monumentendag.

Solliciteren doe je via deze weg: https://app.jobtoolz.be/nl/companypage/job-detail/oyyr