Alle activiteiten op de Romeinse Vismarkt op een rijtje

onder Evenement
Alle activiteiten op de Romeinse Vismarkt op een rijtje

Het is bijna zover: de Archeologiedagen komen eraan! Op zaterdag 15 juni keren we 1.800 jaar terug in de tijd in Knokke-Heist en organiseren we een Romeinse Vismarkt. In en rond Sincfala, Museum van de Zwinstreek, ontdek je Romeinse specialiteiten, proef je van Romeinse wijnen, neem je een foto in Romeinse kledij en kapsel, luister je naar Romeinse vissersvrouwen en andere verhalen of leer je vechten als een krijger.

De markt kadert in de Archeologiedagen 2019 en markeert de opening van de tentoonstelling “Romeinen in de Zwinstreek: Ramskapelle anno 200”. Het programma ligt definitief vast. Op het plannetje met de meer dan 20 standhouders kan je je favoriete activiteiten uitpikken!

Een plannetje van de Romeinse Vismarkt

De markt vindt plaats in en rond Sincfala, Pannenstraat 140, 8300 Knokke-Heist op zaterdag 15 juni, van 10.00 tot 17.00 uur. Parkeermogelijkheden zijn zeer beperkt, maar de site is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is parkeergelegenheid op de Zonnebloemweide, net voorbij het grote appartementsgebouw Laguna Beach, Krommedijk 57. De parking en de wandelroute naar de markt vind je hier: https://goo.gl/maps/f6fCccbVNwmzEMkL7