Damme 1620 afgelast

onder Evenement
Damme 1620 afgelast

Historisch spektakel Damme 1620 afgelast

De voorbije weken en maanden waren we druk bezig met de voorbereiding van het event Damme 1620. Samen met Stad Damme, Visit Damme, Natuurpunt Damme en Den Spiesdraegers 1625 deden we er alles aan om het event zo corona-proof mogelijk te maken voor een kleiner publiek.

Helaas, we hadden jullie dit jaar graag een spetterend historisch spektakel aangeboden, maar de stijgende coronacijfers steken er een stokje voor.

Het college van Damme maakte deze week noodgedwongen de spijtige, maar enige juiste beslissing om Damme 1620 dit jaar niet te laten doorgaan. We moeten met z’n allen opnieuw ons best doen om het virus geen kans te geven op een nog verdere verspreiding.

Wat de toekomst betreft is het voorlopig nog koffiedik kijken. We hopen dat het in 2023 opnieuw zal mogelijk zijn om in Damme dit re-enactmentevenement voor een groot publiek te organiseren.

Wil je toch nog Damme in de 17de eeuw beleven? Bezoek dan zeker de tentoonstelling ‘400 jaar zevenster’ die vanaf nu zaterdag 1 augustus tot zondag 27 september in het Stadhuis in Damme te bezoeken is.

Hou jullie veilig!