Krikrak in je kot!

onder Evenement Brugge Krikrak
Krikrak in je kot!

Krikak in je kot

Door de verstrengde maatregelen werd er helaas een domper op de Krikrak feestvreugde gezet. De activiteit “Bouw eens een nederzetting!” over historische bouwtechnieken kan niet doorgaan. Het welzijn en de gezondheid van iedereen gaan uiteraard voor. Om jullie toch nog een leuke herfstvakantie te bezorgen, werden allerlei interactieve doe-, kijk- en luister- opdrachten ontwikkeld om thuis te doen met de kinderen. Bekijk het hele programma hier. Ook Raakvlak zorgt voor een Krikrak in je kot-alternatief!

Bouw eens een spaghettibrug!

Dat er in Brugge veel bruggen zijn, was je waarschijnlijk al opgevallen. De meeste houten bruggen werden in de loop van de 14de eeuw vervangen door stenen exemplaren.

Maar wist je dat je thuis zelf een brug kan bouwen met spaghetti? Volg het stappenplan om je eigen spaghettibrug te bouwen en post het resultaat op de Facebook Community van Krikrak in je Kot.

Inspiratie nodig? Maak dan de bijhorende wandeling langs enkele bijzondere Brugse bruggen. Je vindt de routebeschrijving in het stappenplan of hier.

Veel Krikrak in je Kot plezier!