Krikrak 2022: zintuigelijk paradijs!

onder Evenement Brugge Krikrak
Krikrak 2022: zintuigelijk paradijs!


Tijdens Krikrak zetten het Concertgebouw, de Koninklijke Stadsschouwburg, het Gruuthusemuseum en House of Time hun deuren open voor families. Spelen staat centraal en daarom worden deze cultuurhuizen tijdelijk omgebouwd tot speelplekken. Ga op pad en ontdek wat er in de vier cultuurhuizen te beleven valt.

De creatieve ontdekkingsplek verandert in een Zintuigelijk Paradijs, waar al je zintuigen geprikkeld worden. Laat je leiden door of ga zelf op ontdekking langs ons avontuurlijk parcours.

KIJK naar het alledaagse leven van vroeger in Huiselijke Hoekjes en duik in de inleefkoffer van Erfgoedcel.
LUISTER naar de verhalen van archeologen van Raakvlak of naar bijzondere ASMR-geluiden, rechtstreeks van de archeologische opgraving.
Laat je meenemen op het Ganzenbordspel van Circusatelier Woesh en ONTDEK wat er gebeurt als je een zintuig moet missen!

Schuif aan rond de vuurschaal en PROEF van middeleeuwse honingbroodjes.

PROEF lokaal lekkers in de winterbar van House of Time, geniet van een streepje muziek en laat de kinderen even op ontdekking gaan in onze silo, de boomhut, de joert en de voormalige hottub. LUISTER wat er gebeurt in onze bijenkasten en hoog in de bomen. Laat je voeten spreken in onze blotevoetenbakken.

Zeer welkom dus 5 en 6 november op De Creatieve Ontdekkingsplek aka House of Time ! Het volledige programma kan je op de website van Krikrak vinden.