Erfgoeddag 2023: Beestig!

onder Evenement Brugge erfgoeddag
Erfgoeddag 2023: Beestig!

Herken jij het beestig erfgoed uit ons depot?

Kom tijdens Erfgoeddag 2023 bewijzen dat jij een kat kan onderscheiden van een konijn, ontdek onze collectie paleobot en bekijk enkele opmerkelijke archeologische voorwerpen gemaakt uit dierlijk botmateriaal.

Voor wie?

Voor iedereen van 6-99 jaar

Wanneer?

Zondag 23 april, van 10u-18u

Waar?

Erfgoedbeurs/Centraal infopunt

Vismarkt, Brugge

Meer weten over Erfgoeddag in Brugge?

Ontdek het volledige Brugse programma hier.

Liever op stap in Oostkamp? Dat kan ook!

Tussen 14u en 17 organiseert de Oostkampse Erfgoedraad een gezinshappening in het Nieuwenhovenbos. Daar is enkele jaren geleden de Expeditie Bulskampveld Bronstijd opgesteld. Op Erfgoeddag kom je er alles te weten over de prehistorie met een leuke brochure, doe-activiteiten en spelprikkels, begeleid door studenten lerarenopleiding Vives uit Torhout.

Deelnemen is gratis. Het parcours begint aan de hoek Waterstraat-Hogendaledreef.