Conflict in Contact IX

onder Congres conflict in contact congres
Conflict in Contact IX

 

Negende contactdag over conflictarcheologie in Vlaanderen

Vrijdag 1 december 2023
Vriendenzaal Groeningemuseum – Dijver 12 – 8000 Brugge

De werkgroep ‘Conflict in Contact’ nodigt u van harte uit op de negende contactdag over conflictarcheologie. Met deze contactdag willen we een ontmoetings- en overlegforum bieden voor allen die geïnteresseerd zijn in de archeologie van conflictsites uit een ver en minder ver verleden. De lezingen hebben betrekking op de actualiteit van het archeologisch onderzoek, de opgravingen en vondsten van de voorbije jaren.

Een programma waar we zelf enorm naar uitkijken en we hopen u ook. Inschrijven kan hier en dit tot 27 november 2023. Betalen kan door 25 euro (10 euro voor studenten) over te schrijven op het rekeningnummer BE71 1430 9462 0369 op naam van de Conflict in Contact, met vermelding ‘naam + Conflict in Contact IX’.

De contactdag gaat dit jaar door in de Vriendenzaal van het Groeningemuseum te Brugge dankzij een samenwerking met Raakvlak. De locatie is bereikbaar met de bus (lijn 1 en 2) vanaf Brugge station: afstappen aan halte Onze-Lieve-Vrouwekerk of halte Dijver. Er is ook een gratis shuttlebus vanaf de Kiss and Ride (voorkant station) tot aan de halte Onze-Lieve-Vrouwekerk. Wie met de wagen komt, kan hier parking vinden: https://www.brugge.be/betaalparkings.

Ontdek het volledige programma hieronder.

Conflict-in-contact-IX_programma