Hoe verduurzaam ik mijn erfgoedpand?

onder IOED duurzaamheid erfgoedpand IOED
Hoe verduurzaam ik mijn erfgoedpand?

Vragen omtrent het energiezuinig maken van een erfgoedwoning?

Geen idee hoe je hier het best mee begint?

Wat zijn de beste stappen, zonder de charme van mijn woning te verliezen?

En waar zitten de quick-wins?

 

Als IOED krijgen we veel vragen omtrent het energiezuinig maken van een erfgoedwoning.
Soms gebeuren ingrepen niet altijd even doordacht en kan dit schade opleveren aan de erfgoedwaarden of zelfs de structuur van het gebouw. Erfgoed is maatwerk, waardoor niet alle ingrepen overal even toepasbaar zijn. Jouw gebouw stapsgewijs aanpakken is een aanrader.

Ontdek jouw stappenplan en de voordelen van een duurzame erfgoedwoning in onderstaande folder. 

Infofolder_erfgoed_en_energie_2023