Jaarverslag 2023

Jaarverslag 2023

Het jaarverslag 2023 is vanaf nu beschikbaar. Blik met ons terug op het afgelopen jaar in een publicatie bomvol interessante artikels!

Schepen van Cultuur, Nico Blontrock: “Met artikels over de spectaculaire opgravingen in Brugge en Torhout, over na-oorlogs erfgoed, over de nieuwste educatieve uitdaging Vondsten(f)luisteraars en nog veel meer, is het jaarverslag van Raakvlak weer een niet te missen publicatie geworden.”

Voorzitter van Raakvlak, Pascal Ennaert: “Het jaarverslag geeft niet alleen inzicht in de toewijding en passie van het team, maar ook in de acties voor het behoud, de bescherming en de promotie van ons onroerend erfgoed, ons archeologisch erfgoed in het bijzonder. Het team is terecht enthousiast over het geleverde werk. En we zijn blij om de resultaten op zo’n rijk geïllustreerde manier met het publiek te kunnen delen.”

Bestel je papieren exemplaar via info@raakvlak.be of haal eentje op tijdens onze vele activiteiten. Liever digitaal? Download de digitale versie hieronder.

Veel leesplezier!