Een nieuwe website voor Raakvlak

onder Raakvlak
Een nieuwe website voor Raakvlak

Een nieuwe website voor Raakvlak

Raakvlak heeft de laatste jaren een aantal grote veranderingen doorgemaakt. Zo zijn we geëvolueerd tot een Onroerend Erfgoeddienst en hebben we een Onroerend Erfgoeddepot opgericht. Daarnaast voert AardeWerk het archeologisch onderzoek uit. De nieuwe structuur is niet weerspiegelt in onze website, waardoor beslist is het roer om te gooien en en nieuwe webstek te bouwen.

Deze website is een portaal tot de werking van de Onroerend Erfgoeddienst: je kan er contact opnemen met de medewerkers van Raakvlak en leest er al de laatste nieuwtjes op vlak van archeologie en onroerend erfgoed. Een groot luik is gereserveerd voor de digitale ontsluiting van ons Onroerend erfgoeddepot. Hier kan je grasduinen door onze archeologische collectie: van de prehistorie tot de moderne tijde in het Brugs Ommeland en daarbuiten. Laat je verassen door de Vitrine of maak een account aan en trek op onderzoek.

Vergeet je zeker niet in te schrijven voor de nieuwsbrief!

Groeten,

Het Raakvlak-team

Met spijt in het hart nemen we afscheid van de oude website