Schrijf je in voor de Romeinse Kookworkshop

onder Workshop
Schrijf je in voor de Romeinse Kookworkshop

Lekker eten is van alle tijden! Rijke Romeinen smikkelden gretig olijventapenade, schaaldieren met komijnsaus en oosters gekruide vis naar binnen. Op de Romeinse Vismarkt in Sincfala op 15 juni leert historica Annelies Van Wittenberghe hoe je zelf een Romeins feestmaal op tafel zet! Ontdek de Romeinse keuken tijdens een workshop van een uurtje. Maak en geniet van de smaken van vijf verschillende hapjes en laat je in vervoering brengen door de kruidige, oosterse en zoetzure keuken van het klassieke Rome.

De workshops gaan door om 11u en 13u. Deelname kost 12,5 euro.

Schrijf je in vanaf 2 mei om 8.00 u door een mail te sturen naar info@raakvlak.be, vermeld het aantal personen en tijdstip. De plaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling, instructies volgen via mail.