Ontdekkingsreizigers op zolder

onder Evenement
Ontdekkingsreizigers op zolder

Krikrak op 2 en 3 november 2019

Krikrak is een festival voor kinderen tot 12 jaar en de volwassenen die hen mee op pad nemen. Met prachtig theater, aanstekelijke muziek, spannende films, verrassende zoektochten en heel wat doe-activiteiten. Spelen staat centraal, want dat is wat kinderen en kunstenaars met elkaar gemeen hebben. Daarom bouwen de Brugse cultuurhuizen heel wat speelplekken in de stad.
Ook Raakvlak doet weer mee dit jaar. Je kan ons vinden op de speelplek Dampoort. Je komt er via roestige treinsporen. Ga je de oude pakhuizen binnen, dan kom je terecht bij de archeologen van Raakvlak. Blijf je buiten, dan ben je bij House of Time. Filmorganisatie MOOOV neemt z’n intrek in de watertank. Samen bieden we een gratis namiddagprogramma aan. Je kan ook Merovingische broodjes bakken of een drankje bestellen aan de bar. Loop binnen wanneer je wil!

Raakvlak organiseert Ontdekkingsreizigers op zolder. Ook benieuwd welke ontdekkingen er te doen zijn achter de deuren van de Raakvlak-zolder? Verzamel de code aan de hand van spannende archeologische opdrachten, breek binnen en ontdek het zelf! Doorlopend tussen 13u30 en 17u op zaterdag 2 en zondag 3 november voor kinderen tussen 9-12 jaar op ons terrein langs de Komvest 45 in Brugge.