Archeologische naaktkalender

onder Publicatie
Archeologische naaktkalender

Raakvlak maakt archeologische naaktkalender voor het goede doel

Raakvlak zet zich in voor het goede doel. Onder het motto ‘naakt verkoopt’ kozen we dit jaar voor een opvallende actie: de verkoop van een archeologische naaktkalender. Let op: het is een kalender zonder naakte archeologen, maar mét naakt dat afgebeeld staat op archeologische voorwerpen. De archeologen doken in het depot en vonden twaalf aangebrande voorwerpen uit Brugge en Ommeland: van een fluitketel tot een klotendolk. Je kan alle voorwerpen in detail bekijken op onze collectie.

De kalender is een absolute must-have voor elke erfgoedliefhebber en een ideaal cadeau voor de feestdagen! Op deze ludieke wijze zetten we onze rijke collectie archeologisch erfgoed in de kijker en verzamelen we geld voor één van de goede doelen uit ons werkingsgebied: UNIE-K (zorg en ondersteuning voor volwassenen met een meervoudige beperking). De kalender wordt verkocht in het kader van de Warmste Week van Music for Life.

Bestel de kalender door €10 te storten naar Raakvlak op het rekeningnummer BE79-0910-1283-3533 (BIC:GKCCBEBB) met vermelding “Kalender 2020” en stuur een e-mail naar info@raakvlak.be met je adresgegevens. Zodra wij de betaling ontvangen, sturen we de kalender naar je op.