Wij zoeken … jou? Vacature BIS-stage

Wij zoeken … jou? Vacature BIS-stage

Raakvlak beheert één van de oudste en grootste archeologische depots van Vlaanderen. Wij bewaren hier vooral archeologische objecten van Brugge en het ommeland, van de prehistorie tot en met de Tweede Wereldoorlog. Wij zoeken een BIS-stagiair voor maximaal 6 maanden die de werking van het onroerenderfgoeddepot komt ondersteunen. Kom je ons team versterken?

Wie zoeken we?

Onder begeleiding van onze twee ervaren depotarcheologen zal je als BIS-stagiair opgeleid worden en meewerken aan: het bestuderen, conserveren, fotograferen, beschrijven en herverpakken van vondsten afkomstig van verschillende recente en oude archeologische opgravingen.

Ben je als BIS-stagiair ook bereid om te helpen bij de begeleiding van onze vrijwilligers, bij rondleidingen in het archeologisch depot of bij archeologische publieksactiviteiten, dan ben je bij uitstek de geschikte kandidaat die wij zoeken!

Wij zoeken een toffe collega die nauwkeurig en kwaliteitsvol werkt, die leergierig is en tegelijk een Teamplayer met grote T is.

Hoe solliciteren?

Heb je meer informatie nodig of ben je al overtuigd, wacht dan niet langer maar stuur jouw CV en motivatiebrief op naar jari.mikkelsen@brugge.be.

Solliciteren doe je vóór 14 september 2021. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 23 september 2021 in de voormiddag. Meer informatie kan je vinden op de website van Stad Brugge.