Publieksmedewerker bij Raakvlak

onder Vacature
Publieksmedewerker bij Raakvlak

Vervoeg jij ons team

Stad Brugge organiseert een verkorte selectieprocedure voor een Publieksmedewerker (halftijds contract, bepaalde duur van 15 maanden) bij Raakvlak (salarisschaal B1-B3 – deadline 1 december 2021). De volledige vacature lees je op deze link.

Raakvlak staat in voor het behoud en beheer van het onroerend erfgoed te Brugge & Ommeland. Raakvlak, cel IOED Brugge & Ommeland is een interlokaal samenwerkingsverband van de gemeenten Beernem, Brugge, Damme, Jabbeke, Knokke-Heist, Oostkamp, Torhout en Zedelgem.

De medewerkers van Raakvlak worden in dienst genomen door de beherende gemeente Stad Brugge en ter beschikking gesteld van de regionale werking. Je komt terecht in een 12 koppig dynamisch enthousiast team met passie voor bouwkundig en landschappelijk erfgoed, archeologie, depotwerking en een stevige focus op publiekswerking. Voel je je aangesproken? Niet twijfelen, solliceteren!