Jaarverslag 2022

onder Publicatie 2022 Jaarverslag
Jaarverslag 2022

Benieuwd wat Raakvlak allemaal heeft gedaan vorig jaar? Het jaarverslag 2022 is vanaf nu beschikbaar.

Bestel je papieren exemplaar via info@raakvlak.be of haal eentje op tijdens onze vele activiteiten.

Liever digitaal? Download de digitale versie hieronder.

Schepen van Cultuur, Nico Blontrock:

“Vol enthousiasme heb ik het jaarverslag van Raakvlak gelezen. Wat is het fijn om de vele activiteiten en prestaties opnieuw te beleven in één handig overzicht. 2022 was weerom een jaar om trots op te zijn!”

Voorzitter van Raakvlak, Pascal Ennaert:

“Er is geen jaarverslag zo lezenswaardig als dat van Raakvlak. Je krijgt een overzicht van alle voorbije archeologische werven, de vele educatieve activiteiten, de onroerend erfgoedinventarissen in de maak en nog veel meer interessante artikels. Uit goede bron weet ik dat echte erfgoedliefhebbers het jaarverslag verorberen van A tot Z!”